Insuficient


Si...daca iubirea nu mai este indeajuns?

Eu cred ca iubirea s-a impartit intre oameni.De aceea exista suflete pereche, pentru ca din aceasi mana plina de iubire s-a daruit doar la doi!

Pe de alta parte parte, firea mea opusa, oarecum, romantismului, ma pune sa ma confrunt cu oglinda sparta a acestui vis frumos.Poate ca iubirea nu este un ansamblu de sentimente, ci este doar unul singur.Si ca sa contruiesti, o casa nu ai nevoie doar de un material, cum ar fi "caramida".Ai nevoie si de beton, lemne si altele; si sa nu uitam ca o casa trebuie sa fie si mobilata.

Daca intr-o relatie exista doar iubire, poate fi bine sau poate fi groaznic.Chiar si asa respectul unde e, sau nu e necesar?Intelegerea de unde anume o putem cumpara?Orgoliile cui le donam?Iubirea nu poate sa dispara, dar se poate stinge, excat ca o lumanare careia i s-a dus fitilul, pentru ca nu mai are ce sa arda.Asa este si cu iubirea..ce poata sa mai iubeasca daca nu gaseste nici resprect, nici intelegere si nici incredere?Un chip frumos este iubit zilnic de milioane de pamanteni, ce trec prin fata lui. In schimb o iubire nu poate iubi decat alta iubire, o iubire care merita iubita!

Cate tipuri de iubire!Superficiala, imposibila, pasnica, pasionala, extrema, timida, puerila, sofisticata, mondena...Si concluzia s-ar formula astfel: o iubire este ca o afacere, iar intr-o afacere este nevoie de risc.Riscam pentru iubire sau iubim sa riscam?

Niciun comentariu: